Apa Puternică Kangen (detergent) pH: 11.0

Apa Kangen (apa alcalina) pH: 8,5 - 9,5

Apa Neutra (apa plata) pH 7,0

Apa Acida (apa de frumusete) pH 4,0 - 6,0

Apa Puternic Acida (dezifectant) pH 2,7 si mai scazut

Apa Puternică Kangen (detergent) pH: 11.0

Această apă nu este de băut. Apa puternică Kangen numită și apa detergent menține igiena în viața noastră zilnică datorită puternicelor sale efecte de curățare. Are beneficii de dizolvare și termo-conducție.

 

Prepararea hranei:

Pentru spălarea legumelor și a peștelui. Intensificați aroma cepei, a broccoli, a bambusului etc. prin pre-fierberea lor în apa puternică Kangen.

 

Curatare:

Curăță fundurile de lemn și bureții de vase. Bună pentru îndepărarea grăsimii și a depunerilor dificile din gurile de ventilație, precum și pentru curățarea întregii bucătării.

 

Indepartarea petelor:

Puterea suplimentară va îndepărta petele de cafea, sos de soia și ulei. De asemenea, este excelentă pentru curățarea petelor dificile de pe vasul de toaletă.

 

Vase:

Folosiți mai puțin detergent atunci când spălați vasele. Economisiți la factura de apă, întrucât doar 1/3 - 1/4 din cantitatea obișnuită de apă este potrivită pentru clătirea detergentului.

 

Apa Kangen (apa alcalina) pH: 8,5 - 9,5

Cu un pH de 8,5 - 9,5, Apa Kangen este perfectă pentru a fi băută sau pentru a fi folosită la gătit. Vă va aduce corpul la un nivel mai alcalin, aspect care aduce beneficii importante sănătății. Apa Kangen este antioxidantă, alcalină și micro-structurată.

 

Apa de Baut:

 

Beți 2-3 căni de apă dimineața pe stomacul gol. În comparație cu apa de la robinet, apa Kangen nu are un miros neplăcut, are un gust mai fin și are o aromă dulce, plăcută. Este important să includeți legumele în dieta dvs. atunci când mâncați cantități substanțiale de alimente acide cum ar fi gălbenușul de ou, orezul alb, carnea de pui, de porc și de vită, iar ingerarea apei alcaline Kangen este la fel de importantă, deoarece echilibrează efectele acide și alcaline ale acestor alimente.

 

Prepararea hranei:

Folosiți apa Kangen pentru a elimina gustul puternic de ceapă, muguri de bambus sau altele asemenea. Lăsați ficatul și alte tipuri de carne care au un miros urât la înmuiat în apă Kangen timp de 20-30 de minute pentru a reduce mirosurile intense.

 

Orez:

Folosiți-o pentru spălat și gătit, rezultatul este un orez pufos și delicios.

 

Cafea si ceai:

Pentru cei care consideră că gustul și aroma sunt totul, veți fi surprins de îmbunătățirea culorii, a gustului și a aromei. Și puteți folosi mai puțină cafea sau ceai și totuși să obțineți un gust complet și bogat, datorită capacității extractile a apei.

 

Supe si fripturi:

Apa Kangen amplifică aroma ingredientelor, astfel încât acestea să devină moi și suculente. Prin urmare, sunt necesare mai puține condimente precum sarea și sosul de soia, astfel încât această apă este benefică persoanelor care doresc să reducă aportul de sare.

 

Plante:

Folosiți apa Kangen pentru a uda plantele, florile pentru a le da prospețime și viață.

 

Animale:

Compania Enagic vă oferă o alternativă minunată, complet naturală la produsele pentru animalele de companie. Preparați-vă propriul șampon pentru animalele de companie cu apa pentru frumusețe cu apa Kangen sau cu apa Neutră, în funcție de nivelul pH-ului ideal pentru blana animalului dvs. de companie. Cereți sfatul medicului veterinar privind alegerea apei potrivite pentru prietenul dvs. blănos.

 

Mestesuguri:

Excelentă pentru vopsirea hainelor, precum și a altor obiecte de meșteșugărie. Veți adora culorile vibrante obținute prin utilizarea acestei ape.

 

Hidratare:

Apa Kangen vă oferă hidratarea optimă iar aceasta este esențială pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

 

Minerale:

Apa Kangen conține calciu, sodiu, potasiu și magneziu. Spre deosebire de osmoza inversă care înlătură și mineralele benefice, acest lucru nu se întâmplă și în cazul apei Kangen!

Apa Neutra (apa plata) pH 7,0

Îndepărtează clorul, rugina și impuritățile pentru a crea o delicioasă apă de băut. Filtrul din trei straturi și filtrul de apă de mare capacitate elimină nu numai clorul, ci și rugina și alte impurități obținându-se astfel o apă de băut cu minerale.

 

Administrarea medicamentelor:

Este o idee bună să folosiți această apă atunci când vă luați medicamentele.

 

Hrana pentru bebelusi:

Folosiți apa neutră (apa plată) atunci când preparați laptele praf pentru bebelușul dvs.

Apa Acida (apa de frumusete) pH 4,0 - 6,0

Această apă nu este de băut. Apa de frumusețe, ușor acidă este recunoscută pentru proprietățile sale astringente. Este excelentă pentru curățarea blândă și pentru utilizarea în tratamentele cosmetice.

 

Spalarea fetei:

Proprietățile astringente ale apei acide sunt eficiente în tonifierea și creșterea fermității pielii. Tamponați pielea și lăsați să se usuce. De asemenea, aceasta este excelentă ca toner după bărbierit.

 

Ingrijirea parului:

Folosiți-o pentru a clăti șamponul. Reduce încurcarea părului și conferă părului o strălucire plăcută.

 

Pentru baie:

Adăugați apă acidă în apa dvs. de baie pentru a vă proteja cada de pete. Îmbăierea într-o astfel de apă vă va încălzi corpul și vă va menține pielea frumoasă.

 

Ingrijirea animalelor de casa:

Excelentă pentru îngrijirea blăniței animalului dvs. de companie; periați-l cu această apă pentru o blană moale și strălucitoare.

 

Ciclul de clatire:

Înmuierea în apă acidă înainte de ciclul de stoarcere vă va face hainele mai moi și mai plăcute la atingere.

 

Gatirea boabelor:

Diferite tipuri de boabe, cum ar fi boabele de fasole și cele de mazăre, se vor găti perfect. Din moment ce apa acidă va accelera timpul de gătire, aveți grijă să nu se ardă.

 

Spalare fructe si legume:

Culorile vibrante ale căpșunilor, verzei roșii, sparanghelului și vinetelor nu se vor schimba atunci când sunt spălate și preparate cu această apă.

 

Alimente prajite:

Alimente prăjite au un aspect frumos și sunt crocante, atunci când aluatul se face cu apă acidă.

 

Alimente congelate:

Pulverizați apă acidă pe alimentele pe care doriți să le congelați, astfel încât produsele alimentare, inclusiv peștele și creveții, să nu-și piardă aroma atunci când le veți dezgheța.

 

Pete:

Pentru a îndepărta petele, murdăria și grăsimea, lăsați la înmuiat în apă timp de 24 de ore.

 

Vase:

Când spălați vase și pahare cu această apă, acestea vor ieși curate ca lacrima.

 

Stralucire:

Ștergeți oglinzile, ochelarii de vedere, obiectele din sticlă și ferestrele pentru o strălucire evidentă.

 

Curatenie generala:

Îndepărtați murdăria de pe parchet, gresie etc., fără a lăsa urme lipicioase.

Apa Puternic Acida (dezifectant) pH 2,7 si mai scazut

Această apă nu este de băut. Are proprietăți dezinfectante. Folosiți apa puternic acidă pentru a vă igieniza uneltele de bucătărie, blatul etc., pentru a menține suprafețele curate și sigure.

 

Curatare si sanitarizare:

Sanitizați cuțitele, tocătoarele, prosoapele de vase și prosoapele de bucătărie etc. Pentru un efect de curățare mai puternic curățați cu apă Kangen pH 11,5 înainte de a utiliza apa puternic acidă. Din cauza acidității sale puternice, metalul care ruginește ușor ar trebui șters cu o cârpă uscată.

 

Igienizare:

Folosiți apa puternic acidă pentru a vă spăla mâinile și pentru a igieniza suprafețele din baie.

 

Utilizare comerciala:

Saloanele de înfrumusețare, coaforurile, restaurantele, colegiile agricole, centrele de zi, magazinele pentru animale de companie, precum și casele de îngrijire medicală se bucură pe deplin de beneficiile apei puternic acide.

 

Stabileste o intalnire:

Se trimite formularul...

Serverul a întâmpinat o eroare.

Mesaj primit.

Contact Tel. : 0723 290 475  E-mail: office@kangenpitesti.ro

Copyright © G&G Kangen Pitesti

Powered by Optimus Plus